Майстер-клас з приготування суші
У всьому світі японська кухня відома як одна з найекзотичніших та найпопулярніших. Східні страви завжди вражають своєю оригінальністю: незвичним поєднанням продуктів та загадковим зовнішнім виглядом. Все більше пересічних українців замість того, щоб їсти традиційний борщ із пампушками, йдуть до суші-барів, щоб скуштувати маленькі японські рулетики.
В рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова разом із кулінарною студією «Готують Усі!» провели «смачний» майстер-клас з приготування традиційної японської їжі для дітей з багатодітних родин Надяк та Донюк. Уважний сушист Сергій доступно пояснив малечі та їх мамам, як швидко та легко приготувати суші та роли. Діти одразу долучилися до нової та цікавої роботи. Спільними зусиллями професійного кухаря та малюків було зроблено аж три види суші. Діти отримали можливість не лише навчитися готувати нетрадиційні для української кухні страви, а й проявити свої творчі здібності.
Сушист Сергій навчив малюків основам східного декору. Виявляється, із листочків імбиру та васабі можна зробити гарненькі троянди. Наприкінці майстер-класу родини Надяк та Данюк не лише поласували власноруч приготовленими ролами, а також забрали страви додому, щоб пригостити рідних та близьких. Матері були щасливі та вдячні за можливість корисно провести дозвілля дітей під час літніх канікул. Самі ж діти тішилися та раділи тому, що тепер вміють робити популярну страву.
Приєднуйтесь і Ви до проектів Благодійного фонду Костянтина Кондакова, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!