Головна → новини

Золота осінь Ізмаїла

В Ізмаїлі відбувся XV ювілейний марафон “Золота осінь”, який проводиться щорічно в рамках святкування Дня міста. Організатором змагань була Ізмаїльська міська рада, а одним з партнерів цієї події виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ.

В рамках програми марафону, спортсмени пройшли дистанцію 42 км 195 м, а також забіги на 2 і 5 км. Вік учасників заходу відображався в групах: 12-17 років, 18-25 років, 25-35 років, 36-49 років, 50-59 років і 60 років і старше.

В забігах взяли участь бігуни з міст Придунав’я, Одеси, Львова, Донецька, міста Олександрії Кіровоградської області та, звичайно ж, Ізмаїла.

Найкращий результат в марафоні показав Сергій Зайченко з Олександрії, який пройшов дистанцію в 42 км і 195 м за 2 години 59 хвилин. Серед жінок-учасників першої прийшла також спортсменка з Олександрії Тетяна Король, яка показала результат в 4 години 9 хвилин.

Також позмагалися у фізичній підготовці і діти. У забігу на 2 км взяли участь 26 спортсменів віком від 8 до 14 років. Кращими на цій дистанції стали спортсмени з Ізмаїла Олександр Томчик – серед хлопчиків, а серед дівчаток кращою стала Марина Сокар.

Переможці марафону були нагороджені пам’ятними грамотами, кубками, медалями та грошовими призами від спонсорів заходу.