Головна → новини

Увага! Стартує Всеукраїнський конкурс малюнків «ЩосьСлон»!

Ваша дитина любить малювати, і Ви бажаєте показати творчі шедеври свого маленького художника або художниці всьому світу? Тоді розкажіть вашій малечі про конкурс дитячих малюнків «ЩосьСлон» від Міжнародного благодійного фонду Гарних справ!

Конкурс проходить в рамках фестивалю дитячої handmade творчості “ШосьСлон”, який присвячений національному святу — Дню захисту дітей та проводиться задля звернення уваги дорослих на творчий розвиток та унікальність кожної дитини.

Організатори запрошують юні таланти зобразити улюбленця всіх дітей — слона, який, до того ж, в багатьох країнах уособлює і символізує прояв творчих здібностей та інтересів.

Усі роботи будуть представлені на широкий загал під час дводенного дитячого фестивалю «ЩосьСлон», який проходитиме на території київського Зоопарку 30-31.05.2015. Переможця конкурсу оберуть в останній день фестивалю шляхом відкритого голосування усіх відвідувачів заходу. Автор найкращої роботи отримає заохочувальний приз та диплом переможця.

Прийом робіт триватиме до 15.05.2015.

Конкурсанти: діти до 7 років.

Для участі необхідно ознайомитись з правилами конкурсу.

Ми чекаємо на всі найяскравіші, найпозитивніші та найдитячиші малюнки за адресою: бульвар Дружби народів 12, кв. 35, м. Київ, 01103 з позначкою «ЩосьСлон».

Сайт фестивалю «ЩосьСлон»: http://chtotoslon.wix.com/good-deeds