Головна → новини

«Вечір латиноамериканскої музики» у Ранчо Ель Гаучо

Ресторан «Ранчо Ель Гаучо» з радістю відкрив двері до дня свого 15-и річчя, для учасників 15-го етапу Міжнародного мовно-мистецького проекту «24 карати мистецтва» партнером якого є МБФ Гарних справ.

25 травня (2016), в заміському аргентинському ресторані «Ранчо Ель Гаучо», відбувся чудовий вечір латиноамериканської музики. На світському заході панувала дивовижна творча і тепла атмосфера, яка не залишила байдужою навіть найвишуканішу публіку.

Свято було веселим і по-справжньому аргентинським завдяки унікальній концертній програмі від представників і учасників Міжнародного культурно-мистецького проекту «24 карата мистецтва».

Величезна кількість латиноамериканських хітів у виконанні найсильніших вокалістів України, фіналістів та переможців, відомих теле-проектів та конкурсів, таких як: «Євробачення», «Нова хвиля», «Х-фактор», «Україна має талант», «Голос країни», «Голос-діти», «Sanremo Junior», «Слов’янський базар», нікого не залишила байдужим.

Іноземні гості, представники посольств: Аргентини, Алжиру, Швейцарії, Венесуели, Азербайджану, Таджикистану, Австрії, Японії, Швеції, Бельгії, Сербії та Чорногорії, Румунії, були в захваті від таланту учасників проекту.

Українські політики і дипломати разом з відомими медійними особистостями відпочивали на новій літньому майданчику «Ранчо Ель Гаучо», і насолоджувалися яскравістю смаку аргентинських страв від шеф-кухаря ресторану Хосе Антоніо Руїза. Корінний аргентинець і професійний шеф-кухар Антоніо приготував м’ясне шоу «Асадо», провів майстер-клас з приготування національних м’ясних страв і надав можливість їх скуштувати.

Святкова атмосфера так захопила всіх учасників концертної програми і запрошених гостей, що на завершення заходу створилось безліч спонтанних дуетів: Антоні Гомез і Вілен Кільченко заспівали спільно всіма улюблену – «Besame mucho», Сергій Підкаура і Мирослав (Джон) Кувалдін виконали пісню в стилі реггі – «The best», Євген Літвінковіч і Еріка Ситник – попурі латиноамериканських хітів. Кульмінацією вечора став виступ Петра Чорного! Те, що відбувається на концертному майданчику захопило всіх без винятку, навіть, засл. діяч мистецтв, композитор – Олександр Лишафай і продюсер – Юрій Фалеса, з цікавістю спостерігали за творчістю своїх колег.

«Головна мета Міжнародного культурно-мистецького проекту« 24 карата мистецтва»- максимально представити українську культуру на міжнародному рівні, а також надати можливість талановитій молоді України популяризувати свою творчість у всіх країнах світу» – говорить президент продюсерського центру «24 carats of art», кандидат мистецтвознавства, професор КНУКіМ – Тетяна Павлюк. А МБФ Гарних справ всіляко сприяє розвитку проекту, адже, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ.