Головна → новини

Україна та Грузія об’єднались на фестивалі “З Хати на Канати”

30 серпня 2014 року відбулась незвичайна подія для культурного світу Грузії –  спортивний сімейний фестиваль “З Хати на Канати”! Міжнародний захід, який цього року проходив на набережній курортного міста Батумі, об’єднав сотні родин в спільному бажанні активно та оригінально провести дозвілля в останню суботу літа.

Організатором “З Хати на Канати. Грузія” виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ (Україна), за підтримки НКО “Helping hand”, НКО “Аврора”, НКО “Free Parliament”, НКО “Civil Society Development Centre” та агенства “Корпус миру”.

“Проект “З Хати на Канати” покликаний урізноманітнити сімейне дозвілля. Ставши міжнародним, фестиваль сприяє згуртуванню та об’єднанню людей різних національностей, а також примноженню духовного, інтелектуального і культурного потенціалу мешканців різних країн”, зазначають організатори.

В день сімейного та спортивного відпочинку “З Хати на Канати” дітей і дорослих чекали: змагання з проходження канатного маршруту від парку “Hakuna-Matata”, кулінарні майстер-класи з приготування традиційних грузинських страв від шеф-кухарів ресторану “Ретро” та будинку хінкалі “Кізікі”, велопробіг “За мир”, розваги від найкращих українських аніматорів, змагання з арм-реслінгу, демонстрація традиційних грузинських єдиноборств тощо.

Також була можливість проявити свою креативність на майстер-класах з розпису футболок та виготовлення сувенірів. Найменшим гостям організатори запропонували зробити яскравий боді-арт, створити красиві браслети власними руками та розфарбувати фігурки казкових персонажів.

Закінчилось свято вихідного дня благодійним аукціоном (гроші від якого будуть переказані соціально незахищеній родині з Абхазії), а також нагородженням та відзначенням найактивніших гостей заходу. Учасників тематичної вікторини очікував приємний сюрприз від туристичної агенції “Ткемалі Тур”подорож для всієї родини найкрасивішими та найвидатнішими місцям Грузії!

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ висловлює щиру подяку всім волонтерам та партнерам“З Хати на Канати. Грузія” за їх допомогу та підтримку, а саме:

Канатному парку “Hakuna-Matata”;

IDS Borjomi Georgia;

НКО “Helping hand”;

НКО “Аврора”;

НКО “Free Parliament”,

НКО “Civil Society Development Centre” ;

Адміністрації Старого бульвару;

Агентству Корпус миру;

Туристичній агенції “Ткемалі Тур”;

Туристичній агенції “Batumi Tourism Agency”;

Інтернет ресурсу netgazeti.ge,

Інтернет ресурсу batumelebi.ge,

Холдингу «Mediamall»

Інтернет ресурсу georgiatoday.ge.

Газеті “Батумі онлайн”;

Інтернет ресурсу Newposts.ge;

Апарату Міністра з врегулювання конфліктів при уряді Абхазії;

Департаменту автотранспорту Батумі;

Департаменту спорту Аджарії;

Мережі ресторанів “Ретро”;

Будинку хінкалі “Кізікі”;

Спортивному клубу “SPARTA FITNESS”;

Фотостудії “ART Studio Creativ”;

Творчій студії ” ArtWay”.