Головна → новини

ЦСІ збирає дітей до школи

У рамках Центру соціальних ініціатив учасники проекту організовували різні цікаві та суспільно корисні ініціативи.

Одна з них – «Хочу до школи!», реалізована Олександром Кривенком.

Дана акція націлена на збір усього необхідного до школи для дітей вразливих категорій, це і діти-сироти, і діти внутрішньо переміщених осіб, переважно зі східних регіонів України.

Олександр Кривенко започаткував проект «Хочу до школи!», що має об’єднати всіх небайдужих до цієї проблеми людей. У соцмережах створено сторінку групи https://www.fb.com/groups/WantToSchool/, яка слугуватиме комунікації між її учасниками, популяризації благочинної ідеї та забезпечить  прозорість її втілення.

На ініціативу «Хочу до школи!» вже звернули увагу в Маріуполі – місті, що в кількох кілометрах від театру бойових дій. Там працюють Центр дитячої реабілітації та благодійний фонд, які багато років опікуються дітьми: сиротами із неблагополучних і малозабезпечених родин, підлітками, що страждають різними формами залежності, а в останні два роки і переселенцями, яких самі ж громадські активісти і врятували від військової небезпеки.

Тому проект «Хочу до школи!» виявився дуже вчасним. Отримавши чіткий перелік того, чого ще бракує до школи маріупольським дітям, а разом із цим і нове натхнення, він узявся за вирішення конкретного завдання, з яким і вийшов, як то кажуть, у люди.

Перші результати не забарилися. Було зібрано чимало канцелярського приладдя та, навіть, рюкзак.

Центр соціальних ініціатив продовжується та проекти учасників надалі будуть з’являтися на інформаційних ресурсах Фонду.

А ми нагадуємо, що ви також можете допомогти дітям зібратися до школи у рамках проекту Charity Challenge МБФ Гарних справ.

Усі деталі тут – https://good-deeds.ua/ua/news/k-obucheniyu-gotov/

З кожного по добрій справі!