Головна → новини

Тренінг для майбутніх педагогів

У рамках Центру Соціальних ініціатив проводяться різноманітні заходи, тренінги. Зокрема, 21 березня для студентів першого курсу спеціальності “Соціальна педагогіка” інституту Людини Київського університету ім. Бориса Грінченка було проведено тренінг на тему «Дружба і кохання. Поняття ґендеру». Тренінг був проведений у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» за підтримки Міжнародної Благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». Молодіжні тренери, Наталія Колісник (президент МБФ «Гарних справ», організатор молодіжного клубу «Клуб успішної молоді (КУМ)») та Олександра Пєтушкова (організатор молодіжного клубу «Тільки вперед!»), презентували учасникам тренінгу документальний фільм «Таємниці кохання», визначили поняття «ґендер», «стереотипи» та закріпили отриманні знання за допомогою вправи «П’ять причин». Дана вправа дає можливість різним гендерним групам (хлопцям та дівчатам) оцінити свою стереотипну думку та переконатися, що суспільство має вплив на такі поняття як: чому хлопці подобаються дівчатам і навпаки, чому не подобаються та ін.

У кожного з вас є можливість долучитися до тренінгів і проводити свій час цікаво та корисно. У Києві є два Молодіжні клуби: МК «Тільки вперед!» (ст. м. Політехнічна, вул. Борщагівська , 144) та МК «Клуб успішної молоді (КУМ)» (ст. м. Либідська, галерея «Соборна», Залізничне шосе, 3).

Також у рамках Центру Соціальних ініціатив можливе проведення тренінгів за програмою «Як стати успішним», якщо вас зацікавила така можливість звертайтесь до координатора проекту.

Координатор проекту: Колісник Наталія

Тел: (099 474 47 57)

E-mail: gd@good-deeds.ua

Давайте разом робити гарні справи кожен день, щоб з любов’ю в серці будувати новий світ

 

IMG_5530 IMG_5524 IMG_5515 IMG_5506 IMG_5499