Головна → новини

Тільки корисна і здорова їжа на фестивалі Best Food Fest

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ вже вдруге став партнером проведення щорічного масштабного фестивалю, спрямованого на популяризацію здорового способу життя — «Best Food Fest & Health», який пройшов у НСК «Олімпійський» 22 та 23 листопада 2014 року.

Фонд Гарних справ разом з партнерами «KidsWill» облаштував дитячий простір для комфортного відпочинку маленьких відвідувачів та їх батьків. У дитячій зоні юних винахідників чекали захоплюючі завдання, фотоконкурси та головоломки. Крім того, діти змогли відвідати цікаві кулінарні майстер-класи, долучитись до виготовлення сувенірів, а також засвоїти англійську мову.

Разом з нашим партнером «Крамниця Патріота» була відкрита крамничка, де кожен бажаючий міг придбати патріотичні товари. Виручка від продажу тематичної атрибутики була направлена на фінансування програм Центру допомоги «Любов і Милосердя». Таким чином, кожен гість фестивалю міг стати благодійником та надати необхідну допомогу людям, які постраждали під час немирних дій на сході країни.

Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!