Головна → новини

“Тайм-менеджмент” в молодіжному клубі “КУМ”

Поки ми чекаємо на фото з пішохідного квесту від #взаперти, розповімо вам, як пройшла наша вчорашня (1.11) зустріч в молодіжному клубі «КУМ».

Нам надзвичайно приємно бачити, які вмотивовані наші учасники. Вони прагнуть розвиватися і не бажають гаяти ані хвилини. Тож, навіть коли лідер клубу, Наталія Колісник не може провести заняття, то тренінг ніхто не відміняє.

Раніше ми згадували, що одна з учасниць клубу, Мальвіна Шабала допомагає в проведенні занять і цього разу вона взяла ініціативу в свої руки та підготувала дуже насичений та цікавий тренінг на заплановану тему – «Тайм-менеджмент».

До ініціативи Мальвіни приєдналась тренер чернігівського Молодіжного клубу «Асtivity», Олена Воропай, яка поділилась своїми секретиками ефективного тайм-менеджменту. За ці дві години інтерактиву учасники:

  • проаналізували наскільки раціонально використовують свій час та як швидко у такому темпі вони досягнуть поставлених цілей;
  • дізналися нові та дієві техніки тайм-менеджменту;

А головне, усвідомили, що час плине і потрібно навчитися контролювати його, щоб він не управляв нами. А ще кожен вибрав собі одну ціль, яку постійно відкладав, щоб знайти для неї час і вже на наступному тижні учасники поділяться своїм досягненнями.

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.

 

img_2905

img_2900

img_2887

img_2884

img_2878