Головна → новини

Соціальна ініціатива “Ліки за Квіти”

Друзі! Раді представити вам соціальну ініціативу Вікторії Панасюк. Ні, вона не випускниця ЦСІ, а залучений експерт! А хто сказав, що тренер не може також зробити соціальну ініціативу в рамках однойменного центру? Тим паче, що проект дуже актуальний, давайте приєднаємося!

Якщо у вас є діти що ходять до школи, то не зволікайте, організуйте батьківський комітет, та оберіть кому ви можете допомогти замість покупки квітів. Часу обмаль, але на гарні справи його завжди важливо знайти!

Пані Вікторія пропонує вам напередодні 1 вересня створити благодійну ініціативу: “Ліки за Квіти”. Так, так. Саме ви будете творцями! Бо ніяка ідея не зможе втілитися без вашої підтримки і звісно підтримки ваших дітей.

В чому суть: 1 вересня зазвичай стається квітковий бум. Діти несуть вчителям квіти. Знаю, самі несли. Тато купував Вані шикарний букет і син жалівся, що його щоразу заставляють поздоровляти директора і навіть якихось незнайомих чуваків з міськради, чи депутатів.

Демографічний бум збільшив кількість дітей в класах до 30 і вище. Отож, кожен вчитель несе додому оберемок квітів, за якими потрібно доглядати і які через пару днів зав’януть. І насправді, не кожен вчитель тому радий.

А тепер, давайте порахуємо. Клас 30 чоловік. 30 букетів по 50-100 грн, це 1500-3000 грн. І це в один день! Це більше ніж мінімальна зарплата, чи пенсія. До прикладу, на Єгора держава виділяє 1300 грн в місяць.

Далі більше, в школі від 10 до 30 класів. Шляхом не складних обрахувань маємо 20 000- 60 000 грн. Вдумайтеся, яка сума! І який вибір! Він може зав’яти за кілька днів, а може жити в Ваших добрих ділах. А головне, кожна дитина буде причетна до Доброї Справи. А чи не це є головним Уроком Життя!

Я ні в якому разі не закликаю не дарувати вчителям квіти. Але, що буде, якщо подарувати один гарний букет кожному вчителю на 1 вересня і розповісти про благодійну ініціативу “Ліки за Квіти”. Та буде класно! Я впевнена, що вчителі, батьки і діти Вас підтримають!

Розумію, що важко зібрати весь клас. Але, може ви спілкуєтеся з батьками, чи діти товаришують. Можна розпочати акцію просто з себе, а потім розповісти іншим. Може вийти ціла ланцюгова реакція Добрих Справ.

Поговоріть з вашою дитиною, розкажіть. А може, це ваша дитина, прийде і розповість вам про таку ініціативу і буде просити вашої згоди. Це, взагалі, моя мрія! Щоб ініціатива йшла від дітей!

Для кого? То вже ви маєте придумати. Підтримати сиріт, чи хворих, чи неповносправних, чи просто нужденних. Підтримати дітей, чи людей похилого віку, чи тих хто знаходиться в скрутних життєвих обставинах. Підтримати організацію, чи окрему людину. Перечислити гроші, купити ліки, потрібні товари, чи оплатити реабілітацію. Одноразово, чи системно. Все дуже індивідуально. Але озирніться навколо і ви побачите того, хто вартий Вашої підтримки. Спробуйте! Я впевнена вам сподобається! Бо я не знаю сильнішого почуття ніж любов! А те що ви робите – це й є любов, любов до ближнього! Робіть і навчайте цього ваших дітей!

Якщо вас зацікавило це – заходьте на сторінку ініціативи – https://www.facebook.com/events/505194039684628/

Добрі Справи можна робити в будь-який час і в будь-який спосіб! Просто беріть і робіть!