Головна → новини

«Щасливі долоні» ощасливили дітей

17 квітня усі небайдужі до питань сирітства та благодійності завітали до Центру сучасного мистецтва «М17» на виставку-аукціон «Щасливі долоні». Особливістю цієї щорічної події є те, що гроші, виручені від продажу кожного витвору мистецтва, йдуть напряму його маленькому автору цього ж дня.

Для багатьох соціально незахищених дітей ця подія дійсно довгоочікувана та є чи не єдиним шансом поліпшити своє матеріальне становище та наблизитись до здійснення своєї мрії.

Цього четверга благодійну подію відвідали Руслана Писанка, Костянтин Грубич та інші відомі українці, які своєю особистою присутністю підтримали молоді таланти нашої держави.

Організатором проекту виступила Олена Піддубна, голова Благодійної організації «Щасливі долоні», за підтримки МБФ Костянтина Кондакова.

В кінці заходу всі дитячі роботи були продані, тож з впевненістю можна заявити, що аукціон свою місію виконав – хлопчики та дівчатка наблизились до своїх мрій, а також зрозуміли, що завдяки старанності можна забезпечити своє майбутнє.