Головна → новини

Півфінал Всеукраїнського чемпіонату з веб-розробки “UA Web Challenge 2014”

30-31 серпня поточного року пройшов півфінал чемпіонату з веб-розробки “UA Web Challenge 2014” в номінації “Веб-дизайн”.

Молоді фахівці два дні працювали над створенням дизайну сайту. При цьому всі учасники ділилися на два потоки – “Middle / Senior” та “Junior”, завдання для кожного потоку відрізнялись рівнем складності. 31 серпня було визначено фіналістів чемпіонату, результати вже є на сайті організаторів.

Нагадаємо, що одна з головних і постійних цілей чемпіонату – допомогти кращим фахівцям і передовим IТ-компаніям знайти один одного.

Тому захід з особливим інтересом відвідують представники фірм IT-галузі, які бажають особисто познайомитись з молодими і перспективними дизайнерами, програмістами або тестувальниками.

Представники Фонду Гарних справ також відвідали тематичний фестиваль, де в рамках програм“Розвиток науки і техніки”, “Підвищення фінансової та комп’ютерної грамотності” і “Від посмішки стане всім світліше” представили учасникам свій соціально корисний конкурс-грант «EcoNation», унікальний інтерактивний додаток для всієї родини ZOOMBA, а також найпозитивніший проект України 1000000 усмішок.

Заради таких результатів, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!