Головна → новини

«New Year’s smiles» — свято для дітей вдалося!

Початок Нового року для Міжнародного благодійного фонду Гарних справ пройшов у активному новорічному режимі. Команда фонду організувала культурно-розважальне святкове шоу для дітей соціальних категорій під назвою «New Year’s smiles», яке проходило на території міста дитячих професій «KidsWill» з 26 грудня по 5 січня.

Для того, щоб діти краще адаптувалися до умов сучасного життя та комфортно себе почували у суспільстві, кращі ігротехніки країни та режисери дитячого Євробачення створили інтерактивну казкову феєрію, у якій дитина брала безпосередню участь у ігровому процесі. Такий підхід сприяє творчому розвитку, кмітливості та уважності дітей. Так як новорічні вистави проходили на території міста дитячих професій «KidsWill», діти також мали змогу опанувати професію, яка їм сподобається та засвоїти корисні навички, які безумовно стануть у пригоді у дорослому житті. Ну й звісно ж, кожна дитина отримала новорічний пам’ятний подарунок, взявши участь у веселій соціальній лотереї.

Близько 8000 дітей соціальної категорії та дітей-переселенців зі східних областй України змогли відвідати захід «New Year’s smiles», отримати незабутні емоції та заряд позитива на цілий рік!

Заради таких результатів з любов’ю у серці ми будуємо новий світ!