Головна → новини

Не відкладай на завтра — «Включи життя» вже зараз!

Соціальний он-лайн проект Міжнародного благодійного фонду Гарних справ — «Включи життя», старт якого відбудеться 20-го квітня, активно набирає обертів. Кожен день реєструються нові люди, які хочуть змінити своє життя на краще і позбутися від невпевненості, страхів та інших непозитивних обставин.

До проекту, який складатиметься з серії мотивуючих вебінарів, вже приєдналися 4 спікера, які поділяться своїм досвідом і практичними рекомендаціями з учасниками в рамках таких тем, як «Здорове харчування і здоровий спосіб життя», «Лідерство», «Вплив думок на здоров’я людини» та «Як вийти з кризи?».

Хочемо представити наших спікерів:

Тетяна Дружченко (спікер блоку «Лідерство) — координатор Центру соціальних ініціатив «Зробимо світ краще» і лідер волонтерських рухів на всій території України.

Ігор Адашевскій (спікер блоку «Як вийти з кризи») — мотивуючий тренер у країнах СНД, сертифікований фахівець міжнародного класу.

Олександр Данилко (спікер блоку «Вплив думок на здоров’я людини») — лікар 2-ї категорії, який спеціалізується на народній та нетрадиційній медицині.

Олена Данько (спікер блоку «Як вийти з кризи?») — практикуючий психолог і арт-терапевт, член «Східно-української асоціації арт-терапії».

Мета проекту «Включи життя» — дати людям необхідні знання та корисні поради, використання яких дозволить вийти зі стану безвиході та почати своє життя у новому позитивному ключі.

Якщо у Вашому колі спілкування є люди, яким потрібна допомога та підтримка — розкажіть їм про наші вебінари. Можливо для них це стане першим кроком до щасливого і успішного життя!

Зареєструватися на вебінар можна за посиланням: http://goo.gl/v9AYdP

Сторінка проекту у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/998630150156111