Головна → новини

На хвилях позитивних новин

Все частіше діяльністю Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова цікавляться провідні ЗМІ України. І це не дивно, адже наші досягнення та перемоги свідчать самі за себе.

Нещодавно в гостях радіостанції «Голос Києва» з дружнім візитом побував представник МБФКК Владислав Шелоков. Він поділився зі слухачами цілою плеядою соціально-корисних проектів, організованих командою фонду у 2013 році.

Нагадаємо, що за минулий рік власними силами благодійників було організовано більш ніж 500 суспільно-значущих акцій, з них 300 щоденних міні проектів в рамках програми «Жодного дня без гарних справ!» та 30 масштабних заходів!

В ході розмови, слухачі радіостанції «Голос Столиці» дізналися про нову глобальною програму фонду на поточний рік «А що хорошого Ви зробили сьогодні?», яка дозволить кожній людині по-іншому подивитися на світ навколо та ощасливити тих, хто цього найбільше потребує.

Владислав також розповів про партнерів та однодумців, які всіляко підтримують ідеї МБФ Костянтина Кондакова та регулярно займаються благодійністю.

У кінці програми гість студії закликав слухачів щодня аналізувати свої вчинки та кожного дня робити гарні справи, щоб з любов’ю в серці будувати новий світ!

Для більш детальної інформації щодо нових проектів слідкуйте за анонсами на сайті або дзвоніть за телефоном +38 (044) 360 08 75.

Приєднуйтесь до гарних справ Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова!