Головна → новини

МК КУМ: А ви знаєте хто ви?

Напевно, ви помічали, що одні люди поводяться стримано, є врівноваженими, емоційно невиразними, їх рухи і мова уповільнені, а інші люди навпаки – рухливі, жваві, активні та енергійні. Чому? Члени молодіжного клубу знають, що так впливає темперамент. Це аспект психіки, який мало підвладний людині. Завдяки темпераменту виникає індивідуальний стиль діяльності людини, спосіб його життя. І знаючи свій темперамент людина може краще зрозуміти свою поведінку, свої реакції, може краще пізнати себе, і навіть вибрати заняття до душі. Так, так, на тренінгу 24 січня ми говорили саме про це. А ще учасники визначили силу своєї нервової системи і дізналися свій тип особистості. Продовжуючи модуль «Я індивідуальність» члени клубу вже в очікують наступний тренінго, адже ми продовжуємо занурюватися в глибини самопізнання і будемо досліджувати свій характер

Наступне заняття відбудеться 31 січня традиційно о 17.00. Нові відкриття, заряд мотивації та позитивний настрій забезпечено.

Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена. Ми завжди раді новим учасникам! Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу. Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you.