Головна → новини

Особистості Молодіжного клубу КУМ

Нарешті після новорічних свят молодіжний клуб КУМ знову зібрався разом. Нас було небагато, адже зараз пора сесій. Але дуже порадував візит учасників минулого навчального року. Хлопці працювали починаючи з вересня, та не могли відвідувати тренінги, але з Нового року їх графік змінився і вони знову з нами.

Зустріч була дуже душевна, ми розпланували перше півріччя та почали нову тему- «Особистість». Якщо Ви хотіли приєднатися до нас, але не мали змоги відвідати попереднє заняття, не засмучуйтесь. У вас ще буде можливість пізнати себе на наступному занятті. Тема продовжиться, адже вона дуже масштабна, не дарма філософи, психологи та, навіть, історики роками її досліджують.Наступне заняття відбудеться 24 січня традиційно о 17.00. Нові відкриття, заряд мотивації та позитивний настрій забезпечено.

Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена. Ми завжди раді новим учасникам!Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу. Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you.