Головна → новини

Круглий стіл по «Інноваційному прориву» триває

В приміщенні Донецького державного університету управління відбувся вже четвертий круглий стіл в рамках заходів Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2013». Експерти галузі обговорили можливості використання потенціалу ІТ-спеціалістів у розвитку національних високотехнологічних компаній в Донецьку.

Традиційно до дискусії долучились представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова – партнера національного проекту «Інноваційний прорив-2013».

Зазвичай представники влади беруть активну участь у роботі круглих столів, де обговорюють реальні перспективи розвитку регіону. Не став виключенням і цей захід. Крім того, подія зібрала чимало представників бізнесу та студентів. Особливу увагу останніх привернув виступ Алли Сладковської, яка розповіла про надзвичайний проект – Європейський венчурний саміт та унікальні можливості, що він відкриває для здобувачів вищої освіти.

До того ж, за прикладом попередніх дискусійних платформ, була презентована освітня ініціатива, спрямована на розвиток підприємницьких навичок серед молоді – Bionic University.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова продовжує нарощувати підтримку палітри проектів, що сприяють науковому, технологічному та інноваційному розвитку нашої держави. Наразі фондом здійснено партнерську участь не тільки в реалізації проекту «Інноваційний прорив-2013», але й забезпечено успішний запуск проекту «EyeDoc», стажування працівників МАН України в США, підтримка чемпіонату веб-розробників «UA Web Challenge V» тощо. Про успішні кроки фонду задля укріплення наукового потенціалу нашої країни говорила президент МБФ Костянтина Кондакова Наталія Колісник.

Принагідно інформуємо, що 25 листопада відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2013». У шести номінаціях: «Інноваційний прорив – 2013»; «Краща інновація для Києва»; «Інноваційний потенціал»; Grand Reserve, «Краща інноваційна ідея »(серед студентів); «Кращий молодіжний проект» (серед школярів), переможуть найкращі проекти, що зроблять позитивний внесок у майбутнє нашої держави.