Головна → новини

До навчання готовий!

Напередодні Дня знань батьки закуповують все необхідне, для того, щоб дитина ні в чому не мала потреби під час навчального року.

Більшість багатодітних сімей та дитячих будинків сімейного типу потребують канцелярського приладдя, а придбати їх їм не так просто.

Адже в таких сім’ях батькам доводиться відправляти до школи не одного чи двох дітей, а відразу троє, четверо, а то і п’ятьох!

Благодійний фонд Костянтина Кондакова вирішив допомогти дітям з багатодітних сімей і в рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” організував сімейний захід “До навчання готовий”! Метою проекту було роздати школярам комплекти канцелярії і побажати дітям успішного навчального року.

Благодійна акція розпочалася біля станції метро Арсенальна і продовжилася в арт-галереї «Мистецький Арсенал». На зустріч з представниками БФ Костянтина Кондакова прийшли 150 дітей разом з батьками.

Біля метро всі учасники заходу переодяглися у футболки з життєстверджуючими написами «У здоровому тілі – здоровий дух» і дружно пішли до «Мистецького Арсеналу». Там відбулася головна подія: представники Благодійного фонду Костянтина Кондакова роздали всім дітям пакети з необхідною канцелярією.  Діти з радістю розглядали вміст подарункових пакетів та хвалилися перед мамами. Адже для хлопчиків і дівчаток це не просто канцелярія. Представникам фонду школярі пообіцяли добре вчитися та радувати батьків успіхами у навчанні.

Після вручення наборів із канцелярією, багатодітні сім’ї вирушили дивитися на виставку «Арсенал Ідей» – творчу лабораторію, яка об’єднує мистецтво, науку, винахідництво та інновації. Тепер хлопцям та дівчатам точно буде чим поділитися з однокласниками!

Наш фонд завжди прагне приносити радість дітям й надалі планує продовжувати організовувати подібні акції, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!