Головна → новини

Обрано новий склад Громадської ради при МОН України

7 липня 2014 року на установчих зборах з питань первинного складу Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України був обраний новий склад Ради.

Серед більш ніж 120 делегатів громадських та благодійних організацій, було затверджено склад консультативного органу в кількості 106 членів.

Крім того, було обрано робочу групу для підготовки першого засідання новообраної Ради;

До її складу увійшов Владислав Шелоков, представник МБФ Гарних справ, який також взяв участь у формуванні нового складу громадської ради.

«Наша благодійна організація взяла курс на активне представництво в громадських радах при профільних центральних органах виконавчої влади. По-перше, це дозволить поділитися напрацьованим досвідом з іншими представниками громадських організацій та благодійних фондів, по-друге – об’єднати зусилля з колегами для більш ефективної реалізації проектів», – прокоментувала подію Наталія Колесник, президент МБФ Гарних справ.

Представництво фонду в таких дорадчих органах має на меті сприяти конструктивній взаємодії влади з представниками громадськості, а також спрямовувати роботу міністерств в найбільш потрібні галузі.