Головна → новини

Підсумки прес-конференції в Дніпропетровську

20 березня в Дніпропетровську відбулася прес-конференція, присвячена акції по збору речей для сиріт і вимушених переселенців.

На цей раз приклад згуртованості показали співробітники компанії «МТС Україна» та Міжнародний благодійний фонд Гарних справ. Першими організували збір одягу для вихованців Ушомирської школи-інтернату (Житомирська область). Після цього естафету прийняли співробітники «МТС Україна» у Львові та в Дніпропетровську. В другому випадку підтримку акції надала Молодіжна рада при міському голові Дніпропетровська в особі Ольги Сіножацької. Як проходить збір в останньому місті і кому будуть передані речі, дізнайтеся з фрагмента прес-конференції нижче. Також просимо звернути Вашу увагу на те, що Ви також можете взяти участь у зборі!

Ольга Сіножацька: «Цей проект прийшов до нас з Одеси. Півтора роки тому одесити зібрали речі для нужденних людей, а тепер закликали і нас до них приєднатися. Ми збираємо дитячі та дорослі речі в хорошому стані, а також іграшки, книжки, настільні ігри, одяг для немовлят, пелюшки, памперси для 2 дніпропетровських центрів психосоціальної реабілітації дітей, а також для центру переселенців. Усі, хто хоче поділитися з нужденними, дзвоніть мені по тел. 093384 12099».

Представник ПрАТ «МТС Україна» Марина Чопова: «Ми приєдналися до акції« Добрі Речі». Крім того, беремо участь в акції по здачі крові «Лінія життя», допомагаємо бездомним тваринам. Також ми є генеральним партнером «Велодня» в Дніпропетровську, який відбудеться 23 травня».