Головна → новини

Підсумки Odessa Innovation Week

Ось і закінчився тиждень інформаційних технологій Odessa Innovation Week, який стартував 21 липня поточного року і став чудовою можливістю для пошуку нових корисних знайомств й однодумців.

Протягом 7 днів на учасників чекав ряд цікавих конференцій та воркшопів, в рамках яких фахівці в галузі Інтернет-технологій обговорювали актуальні для себе теми, а IT-підприємці демонстрували свої проекти й отримували фідбек від менторів та коучів.

В Одеському GeeksLab хакатоні, який проходив з 25 по 27 липня, взяли участь більше 50 осіб, усі вони досвідчені фахівці IT-сфери, які мають власне уявлення про те, як продуктивно поєднати роботу громадян і держави.

Проекти, створені в рамках хакатона допоможуть зробити діяльність державних структур більш прозорою, впевнені представники МБФ Гарних справ, які прийняли участь в даному заході в рамках OIW-2014.

Команда фонду активно проявила себе в StartUp Day, де успішно презентувала гостям тематичного заходу свій унікальний інтерактивний додаток для всієї родини ZOOMBA, а також найпозитивніший проект України 1000000 усмішок. Всі учасники отримали від фонду корисні подарунки та заряд гарного настрою!

Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!