Головна → новини

Ще один крок до енергонезалежності

Вчора, 1 жовтня у Львові вперше відбувся Форум «За крок до енергонезалежності», який передбачає розповсюдження інформації серед населення про природні джерелах енергії, популяризацію «зелених ідей», навчання і просвітництво в галузі альтернативної енергетики та енергозбереження. Фонд Гарних справ не зміг проігнорувати такий масштабний захід і був представлений під час його проведення.

Враховуючи актуальність питання енергонезалежності України, гостроту проблем модернізації та переходу на використання енергозберігаючих технологій у будівництві, він був проведений в рамках Осіннього міжнародного будівельного форуму з ініціативи Львівської міської ради. Форум відбувся в форматі взаємодоповнюючих заходів, що дозволило одночасно і максимально повно окреслити проблематику сфери енергозбереження.

На додаток дуже насиченої та цікавої програми, учасники форуму також мали можливість ознайомитися з Всеукраїнським екологічним конкурсом-грантом «EcoNation» від Фонду Гарних справ. Цей конкурс дає реальну можливість розробникам і раціоналізаторам втілити свої інноваційні ідеї в життя, що дозволить зберегти екологію для майбутніх поколінь.

Також, ми нагадуємо, що 11-12 жовтня у місті Львові при організації Міжнародного благодійного фонду Гарних справ пройде масштабний Eco-Hackthon, який дозволить талановитим стараперам не тільки отримати путівку в фінал «EcoNation», але також унести силу-силенну корисних подарунків від партнерів хакатону.