Головна → новини

Безкоштовний онлайн-тренінг «Секрети успіху соціальних ініціатив»

Поспішайте! Останні години реєстрації! Не прогавте свій шанс дізнатися про те, як робити соціальні ініціативи, не залежно від місця проживання.

Уже завтра відбудеться безкоштовний онлайн-тренінг «Секрети успіху соціальних ініціатив».

Даний захід буде цікавий навіть тим, хто вже пройшов навчання. Ми зібрали усю найкориснішу інформацію курсу Центру соціальних ініціатив. Максимум практики та цінних знань.

Сьогодні останній день реєстрації – тож не баріться!

Зареєструватися можна за посиланням ТУТ!

Після реєстрації ви отримаєте посилання на свою електрону адресу, тож переконайтесь у правильності вказаних контактних даних!

Проводить: Наталія Колісник, президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ, сертифікований тренер Міжнародного центру розвитку та лідерства, молодіжний тренер БО «Партнерство «Кожній дитині». Фасилітатор гри з вивчення соціальних прав « Країна гідності».

Наразі у її портфоліо більш ніж 100 реалізованих соціально-корисних проектів в Україні та Грузії, зокрема, благодійні акції для дітей з багатодітних родин та малюків позбавлених батьківського піклування, проекти адресної допомоги для літніх людей, а також ініціативи, спрямовані на захист навколишнього середовища й розвиток спорту в Україні.

Як практик із впровадження соціальних проектів, охоче ділиться власним успішним досвідом, проводячи тренінги, навчальні семінари та майстер-класи для молодих фахівців.

Коли: 5 липня о 19.00

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА

Реєстрація триває до 5 липня до 15.00.

Не прогавте свій шанс!