Головна → новини

Чарівний світ сферичного кіно

В межах програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова регулярно проводить цікаві дитячі екскурсії. Цього разу ми порадували дітей з київського дитячого будинку сімейного типу родини Іщуків, відкривши їм неповторний світ сферичного кіно. Сьогодні в цій сім’ї 10 дітей – рідних двоє, інші стали рідними пізніше. Історія цієї родини незвичайна.

Спочатку батьки прийняли відповідальне рішення – удочерити двох дівчаток. І саме під час візиту до дитячого будинку на них звернув увагу маленький хлопчик, який, побачивши, що взяли не його, просто втік слідом за родиною.

Так в Іщуків з’явився ще й синок. А у цього хлопчика був братик, який також жив у дитячому будинку – його теж прийняли до великої дружньої родини. Через деякий час Іщуків попросили взяти ще чотирьох дітей, від яких відмовилися інші дитячі будинки сімейного типу. Вони погодилися і зараз з радістю згадують цей шанс, подарований їм долею. Наш благодійний фонд дуже цінує подвиг відповідальних батьків, тому ми вирішили порадувати їх приємними сувенірами та походом у кіно.

Діти з захопленням розглядали величний купол кінотеатру ATMASFERA 360, на якому за допомогою проекторів транслювалось об’ємне кінозображення: про космос, загадкові планети та фантастичні подорожі. Відео було таким реальним, що здавалося – можна було протягнути руку і доторкнутися до невідомих зірок та всесвітів.

Маленькі глядачі не тільки дізналися про будову нашої галактики, але також особисто познайомились з кожної планетою. Так, всього лише в одному фільмі помістився урок астрономії, фізики та хімії. Було б дуже добре, якби кожна школа нашої країни звернула увагу на цей позитивний приклад.

Унікальний та мабуть єдиний в Україні сферичний кінотеатр – найбільший у Європі. Крім цього, ATMASFERA 360 по праву може пишатися своєю позитивною роллю у розвитку українського суспільства. Адже в його відеофільмах розглядаються такі актуальні питання як «Звідки ми?», «Яке майбутнє в нашого життя?», «Яке наше призначення та місце в цьому світі?» Не дивно, що діти вийшли з зали щасливі та заінтриговані, з бажанням пізнавати та робити свої власні відкриття.

Сферичне кіно – це неповторний вид сімейного відпочинку, захоплююча подорож у надзвичайну фантастичну реальність. Ми радимо вам проводити більше часу зі своєю родиною, пізнавати оточуючий світ разом зі своїми дітьми, і у майбутньому вони будуть Вам вдячні за подаровані позитивні враження, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!