Головна → новини

Вечір італійської музики на проекті «Вечірник 9»

Друзі, 4 червня 2015 року о 20:00 запрошуємо всіх меломанів в Magic café «APELSIN» на унікальну зустріч проекту «Вечірник».

На цей раз вас чекає незабутній вечір італійської музики!

Сучасне звучання світової класики, концерт всесвітньо відомого співака Gianni Davis, а також хіти «золотого фонду» італійської естради, які не залишать байдужими нікого з глядачів!

Продюсерський центр «24 carats of art», як і раніше продовжує вести активну міжнародну культурну діяльність. Україно-Італійське співробітництво залишається найбільш цікавим і перспективним на думку керівників центру. В рамках культурної співпраці з Італією, організатори «Вечірника» запланували ряд проектів, спільно з відомим італійським композитором, поетом і музикантом Джанні Девісом (Gianni Davis).

Багатий творчий досвід італійського музиканта і композитора, стане відмінним талісманом в майбутній кар’єрі юних, але вже професійних вокалістів «Золотого складу» проекту «Вечірник»!

У програмі заходу «Вечірник 9» вас чекають:

— Концертно-конкурсна програма (Формат — «Модний хіт»);

— Молоді виконавці: Данило Рувинський, Вероніка Дорош, Святослав Лукініч в дуетах з конкурсантами проекту «Вечірник»;

— Показові виступи журі та гостей;

— Італійський хіт у виконанні Вадима Олійника та вокалісток «Золотого складу» проекту «Вечірник»;

— На завершення заходу Джанні Девіс, заспіває італійські хіти, спільно з вокалістами «Золотого складу 2» проекту «Вечернік»!

Приходьте всією родиною і відчуйте справжній дух Італії!