Головна → новини

Морська казка для дитячого будинку

Завдяки програмі БФ Костянтина Кондакова “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” тепер для багатьох дітей стало можливим відвідати чарівний підводний світ і побачити своїми очима таємничих мешканців океанських глибин. Щасливими власниками безкоштовної екскурсії в океанаріум стали вихованці дитячого будинку сімейного типу Шторгін.

Дружна сім’я проживає в Бортничах і складається з 11 дітей від двох до двадцяти років. Вони дуже мріяли потрапити до київського океанаріуму, і ми здіснили цю мрію.

Похід в морське царство – це унікальна пізнавальна екскурсія в абсолютно новий таємничий світ. Турботливі екскурсоводи розповіли, як живуть глибоководні рибки та на що слід звернути увагу нирцеві в тропічних водах. Приглушена мелодійна музика, тихе дзюрчання води й чарівне світлооформлення створювали ефект присутності та особливу казкову атмосферу.

Діти були в захваті від відкритого басейну, в якому плескалися дружелюбні морські скати. Варто було їх поманити рукою, як ці  милі створіння тут же поспішали до дитини й «віталися» – весело вистрибуючи з води і махаючи плавниками. Прощатися з новими «друзями» малюки не хотіли ні за які пряники!

Сяючі від радості обличчя, море корисної інформації про підводний світ, якою діти напевно поділяться зі своїми друзями, заряд позитивних емоцій – це найкращий показник успішно проведеної екскурсії. Адже з любовю в серці ми будуємо новий світ!