Головна → новини

Майстер-клас «Секрети мікрохвиль»

Напевно, у кожного з нас вдома є мікрохвильова піч. Всі знають, що в ній можна розігріти їжу, приготувати поп-корн, розморозити заморожені продукти. Насправді, мікрохвилі приховують в собі безліч всіляких секретів і можливостей.

Спеціально для сміливих експериментаторів з багатодітних сімей Данюк і Місюра Благодійний фонд Костянтина Кондакова в рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” організував незвичайний майстер-клас.

Майстер-клас провела вже знайома дітям Професор Теорема з лабораторії наукових розваг «Весела наука».

Перед тим, як показати дітям всі приховані можливості мікрохвильовки, аніматор розповіла малюкам про запобіжні заходи і основні рекомендації з використання мікрохвильової печі.

Разом з винахідливою ведучою діти побачили що буває з різними предметами, коли на них діють мікрохвилі. Фантазії Професора Теореми не було меж: лампочки, мило, чіпси, лід, диски, виноградинки – в печі побувало багато різноманітних предметів. Діти з багатодітних сімей Данюк і Місюра були в захваті від побаченого.

Ведуча розповіла хлопчикам та дівчаткам, чому не можна нагрівати порожню мікрохвильовку. Також багатодітні сім’ї Данюк і Місюра дізналися, що не можна використовувати металевий посуд і посуд з металевим декором в мікрохвильовій печі.

Наприкінці майстер-класу діти створили незвичайні об’ємні картини і різнобарвний чудо-олівець, звичайно ж, за допомогою мікрохвильової печі.

Науковий майстер-клас від Благодійного фонду Костянтина Кондакова дуже сподобався дітям. Ще б пак, адже тепер є стільки нового і цікавого чим можна поділитися з друзями!

Ви також приводьте своїх дітей на різноманітні проекти БФ Костянтина Кондакова, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_2048 f4a_2063 f4a_2041