Home → news

(UA) Благодійний Present challenge: Збираємо мільйонтисяч подарунків для нужденних дітей

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Спільно з Громадською організацією «Завтра» ми оголошуємо новорічну благодійну акцію під назвою «Present challenge», мета якої зібрати численні подарунки для понад 100 нужденних дітей. Зокрема, дітей-інвалідів, сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, з Прилуцького будинку дитини «Надія», дітей-переселенців із зони АТО, дітей з малозабезпечних багатодітних сімей. Організатори пропонують всім охочим, небайдужим громадянам і приватним компаніям стати чарівним новорічним «Ельфом Добра» для цих малюків.

Під Новий Рік кожна дитина з нетерпінням чекає на казку, мріє про подарунки і приємні сюрпризи. Всі ми теж були дітьми, і чудово пам’ятаємо як це: знайти вранці під ялинкою довгоочікуваний подарунок.

На жаль, з різних причин не у всіх дітей нашої країни є можливість отримати бажані новорічні подаруночки та сюрпризи. Але зате у них є всі ми – небайдужі українці, здатні подарувати цій вразливій малечі свято, якого вони так потребують!

До слова, акція проходить під гаслом «Зберемо мільйонтисяч подарунків для нужденних дітей». Саме таку казкову і невизначену кількість дарів ми пропонуємо всім нам разом зібрати для маленьких діток. Адже подарунків, як відомо, ніколи не буває багато.

Тож ласкаво просимо, благодійники, дітворі потрібно все:

  • набори для творчості,
  • захоплюючі книжки,
  • розвиваючі іграшки,
  • теплий одяг (шапочки / шкарпеточки / шарфики / рукавички),
  • взуття,
  • спортивне спорядження та інвентар,
  • канцелярські предмети,
  • солодощі,
  • памперси, дитяче харчування,
  • і багато іншого!

 

Передати подарунок можна:

– Направивши в офіси ГО «Завтра» (проспект Возз’єднання, 15, оф.701, тел. (044) 454-12-20) та МБФ Гарних справ (Васильківська, 1,оф.112, (044) 201-65-04

 

Немає часу, щоб купувати подарунок і нести його до пункту збору? Не біда! Стати чарівним «ельфом добра» для дитини Ви можете, не виходячи з дому. Навіть 5 гривень мають значення! На гроші, зібрані від пожертвувань, будуть закуплені найнеобхідніші і корисні для дітей речі.

 

Оновлення по проекту на офіційній сторінці заходу у Facebook http://on.fb.me/1LKS3Tv

Список дітей

Проектне положення

 

Реквізити для благодійних пожертвувань:

Рахунок для перерахувань коштів у гривнях (UAH):

Одержувач: Громадська організація “Всеукраїнський громадський фонд “Завтра”

Р/р: 26003052628935

Код ЄДРПОУ:39592412

Код банку (МФО):320649

Банк одержувача: Філіал “Розрахунковий центр “ПАТ КБ ПриватБанк”

Призначення платежу: безповоротна благодійна допомога

(при перерахуванні коштів від організації – „безповоротна благодійна допомога”, „благодійний внесок”, „добровільні пожертвування”, без ПДВ)

 

Одержувач: МБФ Хороших справ:

Код ЄДРПОУ 33853059

Р / р 26009448519 в АТ «Райффайзен Банк Аваль»

МФО 380805

Призначення платежу: безповоротна благодійна допомога

(при перерахуванні коштів від організації – „безповоротна благодійна допомога”, „благодійний внесок”, „добровільні пожертвування”, без ПДВ)