Головна → новини

Благодійний Present challenge: Збираємо мільйонтисяч подарунків для нужденних дітей

Спільно з Громадською організацією «Завтра» ми оголошуємо новорічну благодійну акцію під назвою «Present challenge», мета якої зібрати численні подарунки для понад 100 нужденних дітей. Зокрема, дітей-інвалідів, сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, з Прилуцького будинку дитини «Надія», дітей-переселенців із зони АТО, дітей з малозабезпечних багатодітних сімей. Організатори пропонують всім охочим, небайдужим громадянам і приватним компаніям стати чарівним новорічним «Ельфом Добра» для цих малюків.

Під Новий Рік кожна дитина з нетерпінням чекає на казку, мріє про подарунки і приємні сюрпризи. Всі ми теж були дітьми, і чудово пам’ятаємо як це: знайти вранці під ялинкою довгоочікуваний подарунок.

На жаль, з різних причин не у всіх дітей нашої країни є можливість отримати бажані новорічні подаруночки та сюрпризи. Але зате у них є всі ми – небайдужі українці, здатні подарувати цій вразливій малечі свято, якого вони так потребують!

До слова, акція проходить під гаслом «Зберемо мільйонтисяч подарунків для нужденних дітей». Саме таку казкову і невизначену кількість дарів ми пропонуємо всім нам разом зібрати для маленьких діток. Адже подарунків, як відомо, ніколи не буває багато.

Тож ласкаво просимо, благодійники, дітворі потрібно все:

  • набори для творчості,
  • захоплюючі книжки,
  • розвиваючі іграшки,
  • теплий одяг (шапочки / шкарпеточки / шарфики / рукавички),
  • взуття,
  • спортивне спорядження та інвентар,
  • канцелярські предмети,
  • солодощі,
  • памперси, дитяче харчування,
  • і багато іншого!

 

Передати подарунок можна:

– Направивши в офіси ГО «Завтра» (проспект Возз’єднання, 15, оф.701, тел. (044) 454-12-20) та МБФ Гарних справ (Васильківська, 1,оф.112, (044) 201-65-04

 

Немає часу, щоб купувати подарунок і нести його до пункту збору? Не біда! Стати чарівним «ельфом добра» для дитини Ви можете, не виходячи з дому. Навіть 5 гривень мають значення! На гроші, зібрані від пожертвувань, будуть закуплені найнеобхідніші і корисні для дітей речі.

 

Оновлення по проекту на офіційній сторінці заходу у Facebook http://on.fb.me/1LKS3Tv

Список дітей

Проектне положення

 

Реквізити для благодійних пожертвувань:

Рахунок для перерахувань коштів у гривнях (UAH):

Одержувач: Громадська організація “Всеукраїнський громадський фонд “Завтра”

Р/р: 26003052628935

Код ЄДРПОУ:39592412

Код банку (МФО):320649

Банк одержувача: Філіал “Розрахунковий центр “ПАТ КБ ПриватБанк”

Призначення платежу: безповоротна благодійна допомога

(при перерахуванні коштів від організації – „безповоротна благодійна допомога”, „благодійний внесок”, „добровільні пожертвування”, без ПДВ)

 

Одержувач: МБФ Хороших справ:

Код ЄДРПОУ 33853059

Р / р 26009448519 в АТ «Райффайзен Банк Аваль»

МФО 380805

Призначення платежу: безповоротна благодійна допомога

(при перерахуванні коштів від організації – „безповоротна благодійна допомога”, „благодійний внесок”, „добровільні пожертвування”, без ПДВ)