Головна → новини

Пішеходний квест у МК «КУМ»

 

У молодіжному клубі КУМ ми не тільки збираємося для проведення тренінгів, ми ще й дозвілля проводимо разом, до того ж з користю.

Так 29 та 30 жовтня напередодні Halloween, ми вирушили на зустріч справжнім пригодам по стопах графа Дракули.

Хлопці з команди ВЗАПЕРТИ влаштували традиційну квест-прогулянку по місту – Halloween, і ми не могли не приєднатися. Адже таке дозвілля не тільки розширює знання про місто, а й дуже згуртовує.

Квест був дійсно складний, зміст полягав в тому, щоб знаходити написи на різних будівлях, вводити їх в систему і отримувати нові підказки. Написи були різними: починаючи від фрази афіші і закінчуючи словом СТОП. Так ми разом пройшли 12 точок.

Квест дозволив учасникам побувати в дуже цікавих куточках Києва, побродити між старовинних будівель Київською фортецею і музеєм, зробити незвичайні фотографії зі скульптурою Ромео і Джульєтти, а так само побачити маленький Париж в столиці України.

Квест був дійсно дуже цікавим і багато чому нас навчив, адже для того щоб розгадати закручені загадки потрібно було діяти як одна команда! І ми з цим впоралися. Адже, як кажуть учасники з МК КУМ – «МИ МОЖЕМО ВСЕ!».

 

nbyplztjmpm

bqw6tx2crns

93cydnxz3jg

63cf1k9xrsk

1xpqlq3chxs