Home → news

(UA) Всеукраїнський кліматично-енергетичний форум “Енергія Змін 2016”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На цих вихідних, 03.12.16, нам випала чудова нагода побувати на Еко-форумі. Найперше, що кидається в очі, це душевність заходу, привітність організаторів та невимушена атмосфера. Теплота та згуртованість супроводжували нас впродовж всього форуму.

Президент Міжнародного благодійного фонду “Гарних справ” Наталія Колісник була запрошена на конференцію в якості одного зі спікерів панельної дискусії на тему “Як неприбуткові організації можуть працювати ефективніше”. Участь у дискусії також брали Остап Єднак, громадський діяч,  секретар комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, представники організацій  “Нова Країна”,  ІСАР «Єднання» та ін.

Говорили про те, як НУО працювати ефективніше, про взаємодію влади та бізнесу з громадськістю, і як налагодити їх співпрацю, про те, як виправити екологічну ситуацію в країні. Після дискусії проходило неформальне спілкування з учасниками, де кожен міг поговорити зі спікером на різні теми та поставити свої запитання. Нам дуже приємно бути частиною таких заходів. Форум тривав 4 дні, і ми впевнені, що тепер учасники, набравшись сил, будуть активно створювати інноваційні екологічні проекти.