Home → news

(UA) ЦСІ збирає дітей до школи

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У рамках Центру соціальних ініціатив учасники проекту організовували різні цікаві та суспільно корисні ініціативи.

Одна з них – «Хочу до школи!», реалізована Олександром Кривенком.

Дана акція націлена на збір усього необхідного до школи для дітей вразливих категорій, це і діти-сироти, і діти внутрішньо переміщених осіб, переважно зі східних регіонів України.

Олександр Кривенко започаткував проект «Хочу до школи!», що має об’єднати всіх небайдужих до цієї проблеми людей. У соцмережах створено сторінку групи https://www.fb.com/groups/WantToSchool/, яка слугуватиме комунікації між її учасниками, популяризації благочинної ідеї та забезпечить  прозорість її втілення.

На ініціативу «Хочу до школи!» вже звернули увагу в Маріуполі – місті, що в кількох кілометрах від театру бойових дій. Там працюють Центр дитячої реабілітації та благодійний фонд, які багато років опікуються дітьми: сиротами із неблагополучних і малозабезпечених родин, підлітками, що страждають різними формами залежності, а в останні два роки і переселенцями, яких самі ж громадські активісти і врятували від військової небезпеки.

Тому проект «Хочу до школи!» виявився дуже вчасним. Отримавши чіткий перелік того, чого ще бракує до школи маріупольським дітям, а разом із цим і нове натхнення, він узявся за вирішення конкретного завдання, з яким і вийшов, як то кажуть, у люди.

Перші результати не забарилися. Було зібрано чимало канцелярського приладдя та, навіть, рюкзак.

Центр соціальних ініціатив продовжується та проекти учасників надалі будуть з’являтися на інформаційних ресурсах Фонду.

А ми нагадуємо, що ви також можете допомогти дітям зібратися до школи у рамках проекту Charity Challenge МБФ Гарних справ.

Усі деталі тут – https://good-deeds.ua/ua/news/k-obucheniyu-gotov/

З кожного по добрій справі!