Home → news

(UA) Конференція для молоді

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Неформальна освіта для молоді є одним із пріоритетних напрямків Благодійного фонду Гарних справ. Ми щасливі, коли громадські організації нашої країни теж приділяють цьому неабияку увагу. Цього разу ми долучилися до 3-му Всеукраїнському молодіжному табіру World Camp in Kiev 2016 «Життя заради інших».

Програма табору має на меті навчити молодих людей виходити за рамки власних обмежень, більше проводити часу у «живому» спілкуванні з іншими, а також спрямувати їх молодість, енергію та таланти на благополуччя власної держави на основі принципу «Життя заради інших».

Табір проводиться громадською організацією «Всеукраїнське молодіжне спілкування».

У програмі Табору:

  • різноманітні майстер-класи;
  • спеціальні лекції «Уроки життєвого успіху»;
  • лекції духовного розвитку;
  • презентації культур світу;
  • пізнавальні екскурсії містом;
  • спортивні змагання;
  • музичні концерти відомих виконавців класичної та народної музики;
  • Гра «Країна Гідності» від МБФ Гарних справ

«Країна Гідності». – це карткова гра, учасники якої у ролі членів парламенту вигаданої однойменної країни ухвалюють рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою.

Завдяки навчальній грі учасники конференції зможуть вивчати соціальні права й соціальну політику через призму прав людини. Гра з’явилась в Україні завдяки організації Партнерство «Кожній дитині» та спонукає молодь до зростання громадянської активності щодо просування соціальних прав.

Захід буде проводитися у приміщенні Будинку Офіцерів (м. Київ, вул. М. Грушевського, 30/1) з 24 по 28 квітня 2016 року.

Реєстрація на сайті: www.worldcamp.com.ua