Головна → новини

Скарбниця надбань культури людства в Києві!

Днями у Дипломатичній академії України при МЗС України відбулась конференція «Україна-ООН: 68 років партнерства та співпраці». На ній обговорювались питання взаємодії нашої країни та ООН, прогресу України в контексті євроінтеграції, а також розвитку культурної взаємодії між країнами, що входять до складу організації. На запрошення оргкомітету, в роботі конференції взяла участь президент Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова Наталія Колісник.

Унікальний захід був проведений громадськими організаціями, що плідно співпрацюють з представництвом ООН в Україні, та вкотре підтвердив наявність сталого розвитку інститутів громадянського суспільства в нашій державі.

В рамках конференції було представлено великий проект «Парад Культур». На переконання організаторів, він матиме грандіозне значення для всього світу, оскільки дозволить не тільки ознайомитись з історією кожної нації, але й показати світ без кордонів. Фактично, представити скарбницю надбань людства в один день, в одному місці!

«Ідея параду повністю відповідає програмі нашого фонду – розвиток у людей духовних цінностей, сприяння міжнаціональному обміну культури, освіти та науки. Безумовно, проведення такої грандіозної події надасть відчутний поштовх до міжнародного співробітництва та міжкультурної взаємодії. Ми із задоволенням підтримаємо цей проект!» – зазначає Наталія Колісник.

«Парад Культур» пройде в Києві у травні наступного року, головна подія весни-2014 року вразить учасників та гостей своїм масштабом та наповненням. Перед цим, презентація проекту відбудеться в інших країнах світу, що дозволить залучити якомога більше представників з різних держав, та надати йому міжнародного резонансу.