Головна → новини

Широка дискусія до «Інноваційного прориву-2013»

13 листопада 2013 року в приміщенні Львівської обласної державної адміністрації, в рамках заходів Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2013», пройшов круглий стіл щодо створення технопарку та формування сприятливих умов для розробки та реалізації бізнес-проектів ІТ. Участь в його роботі взяла представник Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова Святослава Максимчук.

Як повідомлялося раніше, благодійники підтримали проведення загальнонаціонального конкурсу, що покликаний виховати нову генерацію талановитих новаторів у галузі бізнесу та відкрити нашу державу як інвестиційно привабливий регіон для провадження інноваційних рішень.

Під час роботи круглого столу, його учасниками, серед яких були представники влади, бізнесу та громадськості, обговорювались питання реалізації локальних інвестиційних проектів на території м.Львова та Львівської області. Крім того, відбулася презентація Bionic University, що є сучасною освітньою ініціативою, спрямованою на розвиток підприємницьких навичок серед молоді.

Організатори також приділили увагу важливості внеску благодійних організацій у розвиток інноваційної діяльності. Вони відмітили Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова, що постійно підтримує цікаві новації в галузі науки і техніки. Представник фонду мала нагоду більш детально поінформувати учасників дискусії про досягнення благодійної організації та поділитись планами на майбутнє.

Нагадаймо, 25 листопада відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2013». У шести номінаціях: «Інноваційний прорив – 2013»; «Краща інновація для Києва»; «Інноваційний потенціал»; Grand Reserve, «Краща інноваційна ідея »(серед студентів); «Кращий молодіжний проект» (серед школярів), переможуть найкращі проекти, що зроблять позитивний внесок в майбутнє нашої держави.