Головна → новини

Позитиву! Радості! Посмішок! З 1 квітня!

Колектив Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вітає вас, дорогі друзі, з Днем Сміху. В цей день у всіх нас є привід подарувати один одному посмішку та гарний настрій. Бажаємо вам у цей день менше обманювати один одного, щоб ваші жарти були нешкідливими та веселими, і щоб у вас залишилися тільки гарні спогади про це свято! Якщо з вас пожартували в цей день, не ображайтеся – сприймайте жарт як прояв уваги від людей, для яких ви цінні, порадійте разом з ними.

І тоді ви зможете зарядити позитивом не тільки себе, але й оточуючих.

Перша явну згадку свята 1 квітня відноситься до Джона Обрі, який вперше сказав про «Свято Дурнів», а вже через десять років після цього лондонці розіграли тисячі людей, закликаючи на «мийку левів» у Тауері. Цікаво, що за традицією розіграші 1 квітня влаштовуються виключно до 12 годин опівдні – всіх же тих, хто жартує після цього часу, вважають «квітневими дурнями».

День Сміху виконує важливу позитивну функцію в суспільстві. Сміх є безпосередньо пов’язаним зі здоров’ям людини, що добре розуміли давні мислителі. В образі усміхненого Будди, в йозі сміху, в приповістях мудрого іудейського царя Соломона («Серце радісне добре лікує, а пригноблений дух сушить кості» (Приповісті 17:22)) нам розкривається виняткова роль сміху в житті. Сучасні наукові дослідження підтверджують взаємозв’язок сміху та гарного стану здоров’я вже цифрами. Під час сміху в нас одночасно працюють близько 80 груп м’язів, у мозок поступає цілий букет гормонів щастя (бета-ендорфіни), які в буквальному сенсі слова витісняють собою гормони стресу. Також посилюється імунітет, швидше загоюються рани …

А такий день, як День Сміху 1 квітня, – відмінна можливість посміятися в компанії друзів, рідних і близьких, і тим самим значно оздоровити свій організм.

Смійтеся над собою, смійтеся разом із іншими людьми, природно, безпричинно, радісно, ​​як діти, які сміються без усякого приводу, просто від повноти життя. Посміхніться своєму відображенню в дзеркалі, посміхніться перехожим на вулиці, в офісі або в ліфті! Нагадайте в цей день собі й оточуючим людям, що здоровий повноцінний гумор і гарний настрій так само необхідні в нашому житті, як і сонце, повітря і вода! Адже разом ми з любов’ю будуємо новий світ!