Головна → новини

Пасхальна виставка -конкурс “Візерунки Великодня 2016”

23 квітня, виставкова зала галереї «Соборна» просвітницького центру кафедрального собору УПЦ представила для відвідувачів унікальну різноманітність творчих робіт, підготовлених дітьми в очікуванні найголовнішого і радісного свята всього церковного року – Світлого Христового Воскресіння. Виставка-конкурс проходить в рамках щорічного Всеукраїнського пасхального фестивалю “Візерунки Великодня”. До речі, цього року фестивалю виповнилось п’ять років з дня заснування.

Традиційна виставка дитячих робіт напередодні Великодня об’єднує талановитих дітей і підлітків – всього у виставці взяли участь 500 учасників та представлено майже 600 робіт.

Свої вироби діти створювали з різноманітних матеріалів: паперу, дерева, фетру, бісеру, стрічки, кольорової глини та інші. Кожен такий виріб – неповторний та креативний. Більшість малюнків та поробок, які прикрасили стіни галереї, відображають Великодні та весняні мотиви.

Для членів журі конкурсу “важкий вибір” по заду! Серед більш як п’ятисот дитячих робіт поважне журі обрало переможців у відповідних номінаціях.

Одне з головних завдань Міжнародного Благодійного фонду «Гарних справ» – це розкриття потенціалу талановитих дітей. Тому цього року ми вирішили приєднатися до ініціативи просвітницького центру кафедрального собору УПЦ. Волонтери Фонду брали активну участь у встановленні та розвішування робіт учасників виставки-конкурсу «Візерунки Великодня 2016».

Волонтерам сподобалися роботи маленьких ТАЛАНТІВ. Приходьте оцінити і ви! Не баріться – Виставка працює до 8 травня за адресую виставкова зала галереї «Соборна», м. Київ, Залізничне шосе,3.