Головна → новини

Новий рівень розвитку проекту «БлагоLunch»

Друзі, повідомляємо вам, що тепер засідання проекту «БлагоLunch» – єдиного дискусійного майданчика в Україні, буде проводитись раз в три місяці.

«З метою більш ретельного опрацювання кожного питання, що буде обговорюватись на подальших засіданнях проекту «БлагоLunch», нашою командою прийнято рішення проводити зібрання благодійників та громадськості не щомісяця, а щоквартально».

Так прокоментувала нововведення Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ Наталія Колісник.

Тож, наш проект переходить на інший рівень – тепер це зрілий форум, який щоквартально порушуватиме найактуальніші питання в сфері благодійності та протягом цього ж засідання надасть вичерпні відповіді на них. Відтепер «БлагоLunch» стане не лише майданчиком для об’єднання думок, а й платформою для створення спільних ініціатив та проектів.

Всіх, кого цікавить благодійність в Україні та хто готовий до продуктивної роботи в напрямку її розвитку та росту ми запрошуємо на чергове засідання проекту «БлагоLunch» 30.10.2014 року.

Чекаємо на Ваші пропозиції відносно теми засідання та побажання щодо його формату. Допоможіть нам зробити улюблений проект ще кращим! Пропозиції надсилайте на vladshelokov@gmail.com до 30.09.2014 року.