Головна → новини

МК «КУМ» – новий сезон, новий формат

 

Вам від 17 до 20, ви хочете розвиватися і навчатися новому? То чому ви досі не в нашому молодіжному клубі?

МК «КУМ» – це місце, де молоді люди визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають та знаходять нових друзів.

Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ Нью Вей, у вільному просторі «Hub4you».

13 вересня відбулося чергове зібрання МК КУМ, вже традиційно воно проходить в «Hub4you». Місце дуже зручне і атмосфера надзвичайно сприятлива. Почали заняття на тематику в рамках модуля “Я господар свого життя”. На минулому тренінгу учасники виявили свої потреби, тож цього разу завдання були куди складнішими, адже їм потрібно було за пів години придумати захід та написати повністю його план реалізації. Дане завдання допомогло виявити, які дії не враховують учасники при складанні плану заходу та на що потрібно звернути увагу. Після проходження модуля учасники отримають схоже завдання і самі зможуть побачити динаміку свого розвитку.

А в майбутньому реалізують власну соціальну ініціативу.

Клуб приймає нових учасників, реєструйтесь – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEFxAeDJcBfn2y_TB2dUyrr5v5JmgLPOgZ-qr5BeQ1KMnXng/viewform?c=0&w=1

Долучайтеся до нашої дружньої команди! Розвивайтеся та досягайте успіху разом з нами!

Також будемо раді будь-якій підтримці. Якщо у вас є своя історія успіху, ми будемо раді послухати її у нас на тренінгу. Приєднуйтесь!

 

 

fl-QMNrovhg

iLZg7W-k11k

xny7TINmdOo

ZAqNYzbyzgY

MGo7AiTchLY