Головна → новини

Світовий парад стартапів в столиці

4-5 грудня 2013 року місто Київ приймало Startup AddVenture (Europe VentureSummit) – найбільшу freemium конференцію, що змогла об’єднати більше 3000 ІТ-підприємців, венчурних інвесторів, бізнесменів та інкубатори з України, Росії, Європи та США. Freemium конференція передбачає вільне відвідування панельних дискусій для всіх учасників, що реєструються, а також додаткові можливості участі в інтерактивних воркшопах.

Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова були запрошені на захід, оскільки наша організація давно зарекомендувала себе як надійний партнер впровадження інноваційних проектів в Україні та за її межами.

Головними спікерами київської конференції Startup AddVenture виступили майстри стартап-бізнесу – Дейв МакКлюр (Dave McClure), засновник і керуючий партнер одного з найбільших венчурних фондів, Адео Ресса (Adeo Ressi), засновник The Founder Institute, а також більше 40 найуспішніших підприємців та інвесторів, що представляють Dream Industries, HP, 500 Startups, Earlybird Venture Capital, Intel Capital, Almaz Capital. Skolkovo, Medialets, FoodPanda, Wall Street Journal, The Next Web і багато інших компаній.

Надзвичайно цікавою видалась частина Експо, де були показані найперспективніші стартапи Східної Європи та країн СНД. Тут було представлено більше 80 надзвичайно цікавих, унікальних компаній. Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова мали нагоду познайомитись з авторами представлених проектів які, в свою чергу, були поінформовані про діяльність фонду в напрямку підтримки цікавих та перспективних інновацій. Головне, їм було презентовано грант «ІДій!», метою якого є підтримка вже запущеного стартапа. За підсумками розмови, сім розробників вже виявили бажання подати свої заявкина участі в конкурсі для отримання гранту.

У підсумку, за два дні роботи Startup AddVenture (Europe VentureSummit) зібрав на одному майданчику понад 200 інноваційних компаній зі всього світу! Унікальний формат дозволив учасникам обмінятись досвідом, а декому й об’єднати зусилля для подальшої спільної реалізації нових проектів. Саміт пройшов, але його результати ще довго будуть надавати поштовх та стимулювати розвиток науки та техніки.