Головна → новини

Кияни знову відвідали благодійний «SCHOOL BAZAAR»

6-7 вересня, вже вдруге за цей рік, в ТРЦ Art Mall відбувся грандіозний шкільний ярмарок «SCHOOL BAZAAR»!

Організатори запропонували гостям великий вибір шкільної форми та взуття для хлопчиків і дівчаток; ранців та канцелярського приладдя; книжкових новинок, підручників, методичних посібників, а також аксесуарів і товарів ручної роботи від провідних національних та зарубіжних виробників.

Шкільний ярмарок, проведений школою сімейного виховання«Frolicool» за підтримки Міжнародного благодійного фонду Гарних справ, став яскравою та незабутньою подією для багатьох родини, адже крім вигідних покупок відвідувачів чекали веселі розваги, безкоштовні майстер-класи, квести, флешмоби, лотерея, дитячий базар тощо. На заході «SCHOOL BAZAAR» дітки навіть змогли спробувати себе в ролі справжніх телеведучих!

«SCHOOL BAZAAR» відвідала молода художниця Юлія Пакахонтас, виставка художніх робіт якої прикрашала територію  ТРЦ Art Mall; на заході дівчина показала всім присутнім майстер-клас із живопису.

В рамках ярмарку була проведена благодійна акція, спрямована на допомогу зруйнованій в наслідок немирних подій на сході країни загальноосвітній школі I-III ступенів № 5 міста Дебальцеве, Донецької області.

В рамках діяльності Центру допомоги «Любов і Милосердя», всі виручені в результаті соціальної акції кошти організатори шкільного ярмарку передадуть на зміцнення матеріально-технічної бази даної школи.