Головна → новини

Фестиваль здорової їжі Best Food Fest

Нещодавно в Києві на території НСК «Олімпійський» відбулася наймасштабніша подія здорового харчування в Україні – фестиваль здоров’я, смаку та гарного настрою «Best Food Fest & Health». Сам захід проходить в столиці вже втретє, чим радує прибічників здорового способу життя та органічної їжі.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступив партнером події в рамках програми «У здоровому тілі – здоровий дух». 

Як і обіцяли організатори, фестиваль зібрав під своїм дахом найкращих шеф-кухарів України та Європи, які проводили кулінарні майстер-класи з приготування корисних страв із органічних продуктів.

Окрім майстер-класів, на гостей чекали більше двадцяти лекцій провідних дієтологів, спортсменів, експертів здорового способу життя. Бажаючі досягти успіхів у спорті могли проконсультуватися з професійними тренерами та спробувати свої сили на суперсучасному фітнес-обладнанні. І звичайно ж, свято супроводжували музика, розваги, конкурси з подарунками та частування для всієї родини.

Для найменших гостей Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова разом із містом професій «KidsWill», клубами «Винахідник» та «Зірочки на землі» підготували насичену розважальну програму. Творчі майстер-класи, розвиваючі ігри, наукові експерименти, миттєві фотографії – все це забезпечило незабутні враження присутніх хлопчиків та дівчаток. Особливо хочеться виділити унікальний майстер-клас для дітей та їх батьків зі створення корисних солодощів, кінцевим етапом якого стала дегустація власноруч створеного торта та тістечок.

Команда МБФ Костянтина Кондакова впевнена, що усі відвідувачі третього фестивалю здорової їжі «Best Food Fest» з користю провели час та дізналися багато цікавого, ми ж, в свою чергу, доклали до цього максимум зусиль. Більше інформації про фестиваль можна отримати на його офіційній веб-сторінці: http://bff.kiev.ua/.