Головна → новини

Назустріч новаторам Веселої ферми

Нещодавно закінчився третій цикл акселераційної програми бізнес-інкубатора Happy Farm. Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова побували на заході, присвяченому цій події. Нагадаємо, що наш Фонд підтримує молодих ІТ-фахівців та програмістів-новаторів у якості партнера даного бізнес-інкубатора.

Навесні поточного року експертна рада Фонду прийняла рішення про виділення окремого гранту для одного з резидентів Happy Farm.

В рамках програми «Підвищення фінансової та комп’ютерної грамотності» «Creative Mind» благодійний фонд надав 50 000 грн. на розвиток проекту «EyeDoc».

На зустрічі, присвяченій закриттю третього циклу бізнес-інкубатора Happy Farm, було представлено 7 унікальних стартапів із різних країн світу, зокрема – Китаю, Італії, України та Росії. Оцінювали інноваційні проекти молодих програмістів українські та міжнародні інвестори, серед яких було кілька представників із Силіконової Долини США.

Співробітники Благодійного фонду Костянтина Кондакова були приємно здивовані результатами юних винахідників, особливо досягненнями наших земляків, засновників проекту «EyeDoc». Хлопці запустили пробну версію своєї програми, яка допоможе зменшити негативний вплив комп’ютера на очі. Тільки до кінця листопада 2013 року кожен бажаючий може безкоштовно завантажити унікальне програмне забезпечення на свій комп’ютер, зайшовши за посиланням http://eyedoc.com.ua/.

Ми бажаємо всім талановитим учасникам бізнес-інкубатора успіхів у реалізації їх проектів, а також вітаємо компанію Happy Farm із черговим успішним закінченням навчального циклу!