Головна → новини

Київ 15 червня вийшов з «Хати на канати»

15 червня кияни відвідали захоплюючий сімейний захід, організований Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова – «З хати на канати»!

Люди отримали можливість абсолютно безкоштовно провести насичений і цікавий день разом зі своєю родиною, спробувати нові види розваг і згадати, що разом вони – одна команда.

Батьки з синами, команди-сестри і навіть родини з зовсім маленькими дітьми на руках разом долали етапи хиткого канатного маршруту, який чимось  нагадує життевий шлях  . «Моя родина – моя фортеця» і «В здоровому тілі-здоровий дух» – футболки з таким посланням отримали в подарунок всі учасники турніру. Для найшвидших підкорювачів канатів фонд приготував сертифікати на відвідування картингу, зорбінга, роллердрома та інших незвичайних і захоплюючих розваг, щоб зберегти азарт і смак до активного відпочинку, який багато учасників в перший раз відкрили для себе на нашому святі.

Для всіх відвідуівчів заходу , «З хати на канати»  були відкриті різні зони для активного відпочинку, які уособлювали собою ідеальний сімейне дозвілля: протягом дня проходили майстер-класи з приготування смачної вегетаріанської їжі, якою могли пригоститися всі бажаючі, аніматори грали з дітьми в розвиваючі ігри, майстри вчили діток робити орігамі, розмальовували щасливі дитячі обличчя казковими картинками. Для тих, хто бажав отримати знання про те, як краще розуміти один одного, ми організували ігрову лекцію про  гармонію сімейних відносин, яку психологи називають «розстановка» – де батьки з дітьми віртуально помінялися місцями і змогли стати ще ближче один до одного.

Згуртованість і єдиний командний дух  відчувався навіть у назвах сімейних команд, яких цього дня зібралося близько 70! Відважні, милі, дружні «Лицарі світла», «Сім’яшки», «Ведмедики», «Фіксікі» (так назвала себе дружна велика родина відомої телеведучої Сніжани Єгорової) тепер надовго залишаться в  особливих спогадах кожної родини.

Реалізуючи програми «В здоровому тілі – здоровий дух», «Я вегетаріанець» та «Відродження культурно-моральних цінностей», співробітники фонду не забули й про такий аспект культурного відпочинку, як дбайливе ставлення до свого здоров’я та збереження навколишнього середовища. На святі благодійного фонду можна було зайнятися йогою, а також відвідати майстер-клас з екологічної тематики.

Наша мрія збулася! Ми хотіли дати людям можливість самостійно зробити вибір між сімейним відпочинком перед телевізором і веселим, корисним й активним спільним проведенням вільного часу. І у нас це вийшло! Ми дали можливість всім бажаючим приділити своїм дітям і коханим більше уваги, провести з рідними цілий день, дізнатися щось нове разом і отримати море позитиву! Ми впевнені, що день, проведений «З хати на канати», згуртував і зробив міцніше не одну родину! Тому за проханнями великої кількості людей цього літа Благодійний фонд Костянтина Кондакова повторно організовує сімейне свято! Батьки, діти й подружжя зможуть ще раз дізнатися більше один одного і зробити життя своїх близьких на один день щасливішим! Слідкуйте за анонсами на сайті і в соціальних мережах Vkontakte.ru та Facebook.com

З любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

Благодійний Фонд Костянтина Кондакова висловлює подяку всім партнерам:

  • Парку Seiklar та інструкторам за підтримку наших учасників на канатному маршруті J.
  • «Мосігра» за захоплюючі та розвиваючі ігри.
  • «ТЕХПОТЕХ» за незвичайні лекції на тему гармонії в сім’ї.
  •  Студії «Oasis Yoga studio» за турботу про фізичне й психічне здоров’я кожного гостя.
  • «Veganohoolgano» за кулінарні майстер-класи та смачне частування.
  • Радіостанції «Люкс ФМ» за гарний настрій.
  • А також медіа-порталу «Обозреватель» за інформаційну підтримку.