Головна → новини

Атмосфера свята на масовій зарядці

6 жовтня о 10:00 на Оболонській набережній зірки естради, телеведучі та інші відомі українці зібралися для проведення масової зарядки під керівництвом Д. Силантьєва. Цей масштабний оздоровчий захід пройшов за підтримки БФ Костянтина Кондакова. Хоча встановлення світового рекорду не відбулось, адже акція зібрала близько 8,5 тисяч осіб, втім організатори досягли своєї мети – привернули увагу громадськості до здорового способу життя та популяризації фізичних активностей серед населення.

«Ми підтримали Дениса Силантьєва у його бажанні встановити світовий рекорд з наймасовішої фіззарядки, адже це повністю відповідає концепції роботи нашого фонду – ми за здоровий спосіб життя, за здорову українську націю! Досягаємо ми цієї мети не лише підтримуючи подібні заходи, але й реалізовуючи комплексну, багатогранну програму фонду «В здоровому тілі – здоровий дух!», – зазначає Наталія Колісник, президент Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Благодійники підготували для присутніх неабияку розважальну програму: на учасників зарядки та гостей набережної чекали показові виступи та майстер-класи з повітряної йоги. Крім того, наймолодших спортсменів смачним вегетаріанським печивом пригощали веселі ходулісти, які, даруючи посмішки, в прямому та переносному значенні, були на висоті!

Тож, не дивлячись на те, що встановлення світового рекорду не сталося, позитивний настрій учасників був забезпечений, в тому числі завдяки чудовій розважальний програмі, яку підготував Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова.