Головна → новини

52 тижні гарних справ у 2013 році

Ось і добігає кінця чудовий для нашої організації рік. Чому чудовий? Дуже просто!

Адже саме з початку 2013 року діяльність Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова розгорнулася в новому масштабі: були проведені 300 мініпроектів, 30 масштабних подій та більше 80 партнерських заходів.

А сто українських сімей отримали адресну допомогу!

Крім цього вся дружна команда МБФ Костянтина Кондакова брала активну участь у різних науково-практичних конференціях і міжнародних конгресах, підтримувала молодих винахідників, соціально значущі стартапи, а також організовувала всеукраїнські творчі конкурси.

Разом з Вами, дорогі мами і тата, керівники дитячих будинків та шкіл, інтернатів і притулків, ми змогли зробити цей світ позитивнішим, а людей – уважнішими один до одного!

За рік нашими партнерами стали десятки провідних засобів масової інформації України. Тому тепер Ви можете бути впевнені, що не пропустите  жодної благодійної акції від МБФ Костянтина Кондакова – всі наші анонси миттєво з’являються у найкращих ЗМІ!

Взагалі на благодійні справи в 2013 році фондом було витрачено 4687000 гривень, і це ще тільки початок!

Ми розвивалися та росли разом з Вами, наші дорогі друзі! Наступного року ми обіцяємо також старанно працювати і з Вашою допомогою принести ще більше користі іншим людям!

Тому приєднуйтесь до благих починань Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

З наступаючим Новим 2014 роком!