Home → news

(UA) Звичайні мрії незвичайних дітей

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Кожна дитина має якусь надзвичайну мрію. А якщо це особлива дитина, у неї теж особливі мрії?Ні, мрії звичайні, дуже різноманітні, як і самі діти. В цьому переконалися всі гості та учасники  благодійного аукціону в рамках соціального проекту « Радіти життю».
24 листопада 2016 року, 19.00 в популярному столичному клубі Arena Entertainment відбувся не звичайний благодійний аукціон. Це головна подія в сфері благодійності для дітей напередодні Нового року, справжнє диво для малят з особливими потребами. Протягом двох місяців діти з інвалідністю писали листи про свої мрії та готували лоти для аукціону.
На заході кожен присутній зміг познайомитися з надзвичайно щирими історіями незвичайних дітей.
Їх історії просто вражають!
“Так наприклад, наш учасник Павло, що мріє про трек та машинки HotWheels, є прикладом не тільки для багатьох дітей, а й для дорослих .
Хлопчик з’явився на світ недоношений, не спроможний самостійно ні їсти, ні дихати
Але батьки хлопчика ні на хвилину не опускали рук, ні на секунду не допускали думки про неповноцінність. «Паша зможе все»,- казали вони.
Сьогодні це один з найнепосидючіших хлопчиків, ніхто і не здогадується, що колись йому доводилося звертатися за допомогою до масажиста аби
самостійно ступити бодай пару кроків.
Потім Павлу поставили діагноз -аутизм. Але постійні труднощі не зламали силу духу Паші. Завдяки рокам кропіткої боротьби з недугами, він наздогнав у розвитку однолітків, у нього високий рівень інтелекту та багато друзів
Історія Павла могла б стати чудовим прикладом того, що ніколи не варто опускати руки та боротися за своє щастя. Аутизм- не вирок! Ми хочемо щоб люди познайомилися з такими мотивуючими історіями та допомогли дітям здійснити їх мрії. Адже вони дійсно гідні цього!” – говорить Президент МБФ Гарних справ Наталія Колісник.
Крім аукціону, на заході була концертна программа – таким чином виконавці показали, що підтримують дітей з інвалідністю.
На заході виступали: група «MAN’s 2»,Кирил Черпіта, Олександр Павлик, Антоніо Гомез Круз, Еріка Ситник, Вілен Кільченко, Дмитро Іващенко, гурт Selfy, Олександр Лишафай, Марія Россинська
Ведучі заходу – Наталія Натаніка та Василь Ковальчук
Звісно, відомі особистості та публічні люди не залишилися осторонь! Є і зіркові лоти. До аукціону приєдналися художники, співаки та письменники. Так, Катерина Самойленко передала у якості лоту книгу «Все буде добре», засновник Культурного центру АRT:EGO, Ліка Співаковська, подарувала картину, а сервіс подарунків UAкоробка приготував СЮРПРИЗ своєму обранцю.
Дуже приємно, що так багато людей підтримують таку ідею!!! Программа заходу була надзвичайно насиченою, а учасники дуже активними. Хоча захід закінчився далеко за північ, не всі лоти встигли представити. Тому проект продовжується онлайн, і у тих хто не потрапив на захід є можливість придбати лот що сподобався, та здійснити мрію дитини. Пудсумки проекту будуть проведені 21 грудня, на новорічному дитячому заході, де і буде здійснено більшість мрій учасників та вручено новорічні подарунки понад 100 дітям з інвалідністю .
З Лотами та історіями можно познайомитися тут
Організатори: благодійна організація «МБФ Гарних справ», благодійний фонд «Свято-Покровський» та Продюсерський центр «24 CARATS OF ART», за сприяння депутата Київради Іщенка Михайла
Інформаційні партнери: телеканал ПравдаТУТ, інтернет-спільнота «Я звезда», ресурсний центр «ГУРТ», журнал «Woman», портал «Київ24», Яскраве радіо, міжнародний культурний портал Експеримент, CompanionGroup, журнал «Antvan», Міжнародний ТВ-проект “StarTime”.
ПАРТНЕРИ ПРОЕКТУ: РЕСТОРАН КАЗАН ДИВАН, FRUITYFLOWER, PANDACAKES, «НАЦІОНАЛЬНА АСАМБЛЕЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ», UAKOROBKA, ТОВ «WHIRLPOOL УКРАЇНА», КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР SPIVAKOVSKA ART:EGO, АСОЦІАЦІЯ ЗАХИСТУ ТА ДОПОМОГИ ІНВАЛІДАМ «ВІДКРИТІ СЕРЦЯ», ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ СОЛОМ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА, KIBARVPRODUCTION.