Home → news

(UA) Ярмарок спорту

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У Голосіївському та Печерському районах пройде «Ярмарок спорту» за участю відомих спортсменів та спортклубів

23 квітня (субота) о 12:00, на  роллердромі ТРЦ «АRT MALL» (вул. Заболотного, 47) відбудеться «Ярмарок спорту».

«Ярмарок спорту» – єдиний та оригінальний формат на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні.

Відвідувачі щороку мають можливість ознайомитися з десятками видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Мета проекту:

– Залучання молоді до здорового способу життя.

– Виховання патріотизму.

– Популяризація спорту серед молоді.

МБФ Гарних справ виступає за популяризацію та розвиток спорту. Фонд самостійно неодноразово організовував спортивні заходи (фестиваль «Кріпатура», сімейний спортивний захід «З хати на канати» в Україні та Грузії) і цього разу виступив партнером заходу.

Різні види спорту представлять близько 30 федерацій та спортклубів Києва. Учасники ярмарки, зможуть не лише дізнатися про різні види в теорії, а і побачити на практиці їх і оцінити власні можливості під час показових виступів.

Почесні гості: відомі спортсмени В. Вірастюк та С. Конюшок, призерка Олімпійських Ігор О. Говорова і призер Олімпійських ігор з важкої атлетики О.Торохтій.

Всі переможці та учасники змагань отримають відзнаку у вигляді кубків, медалей, призів та дипломів.