Home → news

(UA) Всього 20 днів відділяє нас від проведення навчання в Центрі соціальних ініціатив

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Друзі! А ви знаєте, що наш проект “Центр соціальних ініціатив” на Спільнокошті?

У нас є 20 днів, щоб зібрати 56 600 грн, ЗМОЖЕМО? – з вашою допомогою, ТАК!

Всього 20 днів відділяє нас від проведення навчання в Центрі соціальних ініціатив, від молоді, що хоче та готова змінити світ, від Львова, від реальних дій. Але за ці 20 днів потрібно ще багато зробити! Підтримайте проект, і результати не змусять себе чекати!

У нас немає бюджету на рекламу, але є бажання та досвід в навчанні людей створювати соціальні проекти. Для проведення потрібна допомога громадськості. Це зробити просто, адже проект на Спільнокошті До того ж за пожертвування від 10 грн ще й можна обрати винагороду – від яскравого браслетат до зручної еко-сумки.

Тож долучайтеся, давайте разом розвивати соціальні проекти в Україні.

Нагадаємо, що Центр соціальних ініціатив (ЦСІ) – це місце, де молоді громадські активісти та волонтери зможуть пройти спеціальний курс тренінгів, отримати всі необхідні знання для створення власного соціального проекту та реалізувати його під керівництвом експертів.

Ми працюємо над залученням партнерів та намагаємося реалізувати проект з їх допомогою. Експерти в різних сферах з радістю приєднуються до нас та працюють на благодійній основі, але ключовим тренерам все ж таки доводиться платити.

Ми впевнені, що після такого навчання кожна ініціатива буде реалізована на найвищому рівні та спрямована на отримання максимальних результатів, але все ж таки проведемо конкурс серед соціальних ініціатив і найкращим 10 надамо підтримку в розмірі 2000 грн. Ми згодні, що це не так багато, але це той крок, той поштовх, що підвищить мотивацію учасників зробити кращі, складніші проекти. Ми ретельно будемо контролювати цільове призначення коштів – реалізацію соціальної ініціатив.

Деталі: https://biggggidea.com/project/tsentr-sotsialnih-initsiativ/